Hírek

Adatbekérés

Tisztelt Szülők, Kedves Diákunk!

Megkérünk Titeket, hogy szeptember 9-ig töltsétek ki az alábbi adatbekérő űrlapot!

Jelen kérdőív kitöltésére adatbázisunk frissítéséhez van szükség. Célja az esetleges adminisztrációs hibák elkerülése, illetve az iskola és a szülők/diákok közti kommunikáció megkönnyítése. A kérdőív kitöltése minden diákunknak kötelező, határidő: 2018. szeptember 9.

Azt javasoljuk, hogy először a kitöltéshez szükséges dokumentumokat készítsék a kezük ügyébe, és csak ezután kezdjék el kitölteni az adatlapot. A kitöltés ezek után már csak 5 percet fog igénybe venni, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy a túl hosszúra nyúlt kitöltés alatt megszakad a kapcsolat. Kérjük, hogy az okmányokon szereplő adatokat karakterhelyesen, illetve az egyéb adatokat (például telefonszámot) a feltüntetett formátumban adják meg! Amikor végeztek, az adatkezelési szabályzat elfogadásával és a küldés gomb megnyomásával véglegesítik az adatokat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy jelen űrlap kitöltésével hozzájárulnak, hogy a megadott adatokat a Ferences Gimnázium tárolja és a 2018-2019-es tanévvel kapcsolatos adminisztrációban felhasználja. Adatait iskolánk adatkezelési szabályzatával összhangban, bizalmasan kezeljük.

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárul az iskola hatékony működéséhez!

Köszönettel:
Iskolavezetőség